Kersentuin in de media

Uitdragen en inspireren


Beyond

Najaar/winter 2003 is in het kader van het Utrecht Beyond-project een aantal filmpjes over de Vinex-locatie Leidsche Rijn gemaakt. Ook in de Kersentuin werd gefilmd. Kijk hier voor een aantal impressies:
Bij het vertonen van deze filmpjes wordt een verbinding gemaakt met de website www.beyondutrecht.nl

Video op website SEV

Op de website van de SEV is een informatieve video over de Kersentuin te bekijken. Duur: 6.22 minuut. Klik op de afbeelding om af te spelen.© SEV 2004 - Bij het vertonen van deze film wordt een verbinding gemaakt met de website www.sev.nl

Piet Paulusma

Op woensdag 18 februari 2009 bracht SBS6-weerman Piet Paulusma zijn dagelijks weerbericht vanuit de Kersentuin. Dat gebeurde in het kader van het Klimaatstraatfeest en de 'Beste buren-actie'.Klimaatstraatfeest

Tussen oktober 2008 en maart 2009 waren veel straten in Nederland in de ban van het Klimaatstraatfeest. Onder de 3287 deelnemende straten waren ook de Atalantahof en de Aureliahof. Zij eindigden op respectievelijk de 12e en 15e plaats.
Bewoner Jeroen Hollander vertelt enthousiast waarom en hoe De Kersentuin aan het Klimaatstraatfeest deelgenomen heeft.Op 16 mei 2009 vond het afsluitende Klimaatstraatfeest plaats. Hieronder een sfeerreportage:

Laatst bezochte pagina'sHuidige pagina
Kersentuin in de media

Snel naar...
Home
Contact
Colofon