Routebeschrijving

Opdat u niet verdwaalt in Vinex-Leidsche Rijn...


Adres

De Kersentuin
Atalantahof 11
3544 VD Utrecht

Situering De Kersentuin

De Kersentuin is gelegen in de wijk Parkwijk in de grootste vinex-wijk van Nederland: Leidsche Rijn. De Kersentuin bestaat uit twee hofjes: de Aureliahof en de Atalantahof. Het projecthuis van vereniging De Kersentuin is gelegen aan Atalantahof 11.
GPS-co÷rdinaten: N 52° 05'19.65" / E 5° 02'57.99"
Klik hier om de Kersentuin vanuit de ruimte te benaderen.

Routebeschrijving


Op de fiets
Vanuit Utrecht Centrum neemt u de Vleutenseweg. U passeert de Douwe Egberts-fabriek en vervolgt het fietspad over het Amsterdam-Rijnkanaal. Vervolgens slaat u linksaf richting Parkwijk/Vleuten. U passeert de A2 en slaat vervolgens opnieuw linksaf richting Parkwijk. U blijft rechtdoor het fietspad volgen. Nadat u het Amaliapark met de atletiekbaan gepasseerd bent steekt u vˇˇr de hoge woontoren busbaan over. Vervolgens direct naar links. Voor u ziet u de Kersentuin.
Fietsen zijn te huur bij Utrecht CS

Met het Openbaar Vervoer
Vanaf Utrecht CS neemt u bus 28 richting 'Vleuterweide'. Uitstappen bij halte Eerste Westerparklaan (de tweede halte na het passeren van de A2). De Kersentuin ligt achter de hoge woontoren.

Met de auto
Via de A12: afslag De Meern, Langerak. U vervolgt uw weg richting De Meern-Noord/Langerak. Bij de rotonde linksaf. Aan het einde (stoplichten) linksaf richting De Meern-Noord/Parkwijk-Noord. Bij de volgende rotonde de tweede afslag naar rechts (de eerste is een inrit van een parkeerplaats). U passeert nu de Groenedijk (fietspad) en slaat vervolgens - na 50 meter - rechtsaf. Aan het einde linksaf. U ziet links van u de Kersentuin.

Via de A2: let op: afslag 7 is verlegd. U kunt nu het beste afslag 8 (Utrecht-Centrum/De Meern) nemen en bovenaan de afrit richting De Meern aanhouden. Na ongeveer 2 kilometer volgen stoplichten, vervolgens na een halve kilometer een rotonde. Ga hier rechtsaf (richting De Meern-Noord/Langerak).
Aan het einde (stoplichten) linksaf richting De Meern-Noord/Parkwijk-Noord. Bij de volgende rotonde de tweede afslag naar rechts (de eerste is een inrit van een parkeerplaats). U passeert nu de Groenedijk (fietspad) en slaat vervolgens - na 50 meter - rechtsaf. Aan het einde linksaf. U ziet links van u de Kersentuin.
Met de auto? Denk dan eens aan carpoolen!

Laatst bezochte pagina'sHuidige pagina
Routebeschrijving

Snel naar...
Home
Contact
Colofon